Energy4all

Oomen Advocatuur is als ambassadeur actief bij de Stichting Energy4All, welke stichting door Eric Oomen in 2006 mede is opgericht. Energy4All is een stichting die zich onder meer inzet voor kinderen met een ernstige energiestofwisselingsziekte. Dit doet zij door middel van het inzamelen van gelden en door de maatschappelijke bewustwording van de energiestofwisselingsziekte.

De ingezamelde gelden worden gebruikt voor het ondersteunen van onderzoek naar een medicijn, welk onderzoek wordt geleid door prof. Dr. J.A.M. Smeitink in het Radboudumc te Nijmegen.

Ga voor meer informatie naar www.energy4all.eu


Meestervervalser Geert Jan Jansen schenkt schilderij aan het goede doel Energy4All
Residentie Maastricht is een jonge, leuke en huiselijke galerie in hartje Maastricht. Zij heeft een fantastisch initiatief genomen om Stichting Energy4All onder de aandacht te brengen van heel veel mensen in het zuiden van Nederland waar Energy4All nog weinig bekendheid geniet.

Energy4All zet zich in voor kinderen met een ernstige energiestofwisselingsziekte waardoor ze vaak niet ouder worden dan 10 jaar. Met dat initiatief wordt bovendien ook nog een financiële bijdrage geleverd aan Energy4All.
Residentie Maastricht heeft samen met meesterschilder Geert Jan Jansen een prachtig kunstwerk, een Picasso (Maja met de pop) van Geert Jan Janssen aangeboden om te veilen ten gunste van Stichting Energy4All.
Het werk is op 17 maart 2013 door Geert Jan Jansen aangeboden aan ambassadeur en oprichter van Energy4All, Eric Oomen, tijdens een druk bezochte middag in Residentie Maastricht. Aldaar is het werk gedurende de komende maanden te zien in de galerie en zal later dit jaar geveild worden tijdens een Energy4All activiteit. Tot die tijd kunnen biedingen worden gedaan via de site van Energy4All en de site van Residentie Maastricht. Samen met Geert Jan Jansen is het minimale bedrag vastgesteld waarvoor het schilderij moet worden verkocht. Wanneer dat bedrag is geboden zal dat bekend worden gemaakt via de sites van Energy4All en Residentie Maastricht. Vanaf dat moment kan er nog gedurende twee weken een hoger bedrag worden geboden voordat het zal worden verkocht aan de hoogste bieder.

Locatie: Galerie “Residentie Maastricht”, Brusselsestraat 30, 6211 PE Maastricht

Indien u belangstelling heeft voor het te veilen kunstwerk kunt u dit laten weten met een e-mailbericht aan Residentie Maastricht, e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie en foto´s van alle werken, zie www.residentiemaastricht.nl