Wie wij zijn

Oomen Advocatuur is een besloten vennootschap met 3 ervaren juristen.

Oomen Advocatuur is sinds 2007 op kleine schaal actief. Oomen Advocatuur werkt bewust vanuit een klein team. De kleinschaligheid betekent immers dat iedere cliënt verzekerd is van een heel persoonlijke relatie met het kantoor. Het team kan zich in zo'n overzichtelijke omgeving maximaal richten op een gedegen begeleiding van iedere cliënt.

Oomen Advocatuur biedt op een betrokken wijze, snelle en kwalitatief optimale dienstverlening op maat. Deze dienstverlening richt zich op het ondernemersrecht, waarmee bedoeld wordt: alle juridische zaken waar u als ondernemer mee te maken hebt. Voor deze dienstverlening brengen wij transparante tarieven bij u in rekening.

Binnen ons kantoor zijn de communicatielijnen kort. Wij gaan uit van de kracht van een persoonlijke benadering. Bovendien vormen onze medewerkers met elkaar een complementair team, waardoor wij kunnen zorgen voor adequate oplossingen voor al uw juridische vraagstukken als ondernemer.

In onze dienstverlening laten wij ons niet leiden door een te theoretische instelling, maar gaan we juist uit van een pragmatische benadering binnen het juiste juridische kader. Samen met u gaan wij vervolgens op zoek naar de meest passende oplossing voor het aan ons voorgelegde vraagstuk, waarbij we consequent en resultaatgericht werken.
Wij kunnen u niet alleen adviseren of in rechte bijstaan, maar kunnen - waar mogelijk - ook proberen om samen met u door middel van coaching een conflictvermijdende en oplossingsgerichte instelling te creëren.

Om onze vakinhoudelijke kennis te optimaliseren, werken wij samen met diverse kantoren uit verschillende disciplines. Indien nodig kunnen wij daarom onmiddellijk deskundige hulp inroepen van vakbekwame accountants, fiscalisten, notarissen en andere dienstverleners.